10 000 km

Idag hittade jag mig själv på DUV och insåg att jag sprungit över 10000 km på tävling (endast ultra) sedan jag började, rätt coolt faktiskt.

Nu börjar äntligen förkylningen att ge med sig och jag tror faktiskt att det snart är dags för ett första joggpass.

Jag tror att jag hittat det 24 timmarslopp som jag vill köra i sommar, skall bara kolla lite till och sedan lägger jag ut hela min tävlingskalender på www.andreasfalk.se . Jag har fått så otroligt mycket positiv respons på den rapportering som vi försökte få till under ATY. Nu var det ju så att internet vägrade funka så vi fick skicka sms till min underbara fru som i sin tur la upp det på bloggen. Tanken i fortsättningen är ju att min support skall kunna antingen twittra eller göra korta inlägg på bloggen och då kan man få med lite bilder också. Jag tror på detta och hoppas att det kan göra sporten lite mer publikvänlig.
Nästa vecka skall jag fixa till min telefon så att jag är garanterad att det funkar i fortsättningen och under TEC är tanken att kunna ha en bra rapportering från mitt supportteam.

Denna veckan har varit en bra vecka för mitt företag, igår träffade jag en kund, idag träffade jag två, imorgon träffar jag en igen och på fredag ytterliggare en. Känns som vanligt jättekul och inspirerande varje gång jag sitter med en kund, jag lär mig alltid någonting och det bästa jag vet är när jag ser att jag kan hjälpa en person att komma närmare sina mål.

Läs gärna mer om min företagsidë.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0